Skip to main content

Våra aktiviteter

Separata inbjudningar kommer vartefter, samt finns tillgängliga under medlemssidorna.

CSS Consumer Insight Report

1 gång per år

Vår stora kundundersökning, den enda i Sverige av sitt slag, uppdateras årligen. Den går dessutom på djupet i vissa frågeställningar för att få reda på mer om våra kunders köpbeteende. Presenteras på CSS Forum. Alla medlemmar i CSS Networking Program har fått tillgång till den kompletta undersökningen.

CSS Meetings for Inspiration

2024: 14 februari, 21 mars, 25 april, 28 november

Vi fortsätter att arbeta med våra nätverksgrupper och låter oss vid 4 tillfällen inspireras av nya trender, tankar och idéer. Tider för träffarna framgår av vår årsplan. 

CSS Store Tour

Barcelona 4- 6 juni

I år går vår uppskattade studieresa till Barcelona. När vi reser inom Europa så ingår hela kostnaden i årsavgiften, alltså inget tillägg för resan. Resa för en deltagare ingår. Det kommer givetvis vara möjligt att skicka med fler deltagare till självkostnadspris.

CSS Forum

5 september 2024

Ytterligare en möjlighet att mötas och utbyta erfarenheter på, är vårt populära Convenience Stores Sweden Forum. Vi samlar hela branschen för att gemensamt diskutera utvecklingen och hur vi bäst kan samverka. Ni får en uppdatering från utvecklingsgruppernas arbete. Ni får också en presentation från årets uppdatering av konsumentinsikter CSS Consumer Insight Report. 

CSS Study Day

26 september

Vi träffar representanter från andra branscher och besöker deras butiker för att lära av andra utanför convenience-branschen. En kunskapsdag där vi fångar upp inspiration och engagemang. Ert företag får skicka en person utan kostnad. Vill ni anmäla fler deltagare så kostar det 3 500 kronor per person och kurs. Mer information kommer i inbjudan inför varje aktivitet.

CSS Category Management Education

23-24 oktober 2024

Vår uppskattade Category Management-utbildning fortsätter. Specialiserad utbildning för convenience-branschen med både teori och praktik. Utbildningen är på två dagar och ert företag får skicka en person utan kostnad. Vill ni anmäla fler deltagare så kostar det 5 500 kronor per person och kurs. Mer information kommer i inbjudan inför varje aktivitet.

Convenience Stores News

Varje vecka

Vår digitala tidning spelar en viktig roll i att förmedla information till branschens företagare och representanter om nya produkter och tjänster. Som en del i CSS Networking Program har ni möjlighet att använda tidningen som marknadsföringskanal, med stor rabatt, både med annonser och redaktionellt material.

Convenience Stores News

Branschen behöver tidningen och tidningen behöver er, så använd den gärna för att: Annonsera. Informera. Rekrytera.Sprid gärna informationen till er marknadsavdelning.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Utgivning varje vecka
 • Når alla branschens beslutsfattare
 • Når alla kedjebutiker
 • Når de flesta icke kedjeanslutna butiker
 • Når riksdagspolitiker och myndigheter
 • Når säljkåren hos många av branschens leverantörer
 • Anpassad för att läsas i smartphone, läsplatta och dator
 • Ca 6000 mottagare och hög öppningsfrekvens
 • Samtliga annonser och artiklar visas genom några få skrollningar
 • Möjlighet att publicera eget material
 • Möjlighet att annonsera på www.conveniencestores.se